Jäsenedut 2024

 

OSASTOMME TARJOAA SINULLE JÄSENETUINA mm.

 

30 € ETUUUS

Haluamme tukea jäsenistöämme antamalla 30 € tuen, joko Seikkailupuisto Huikeen, Koivuniemen Herrantai Kiviniityn Kotieläinpuiston maksusta tai korvaamme joko uimarannekkeesta tai Satakunnan/lähialueella käydystä kulttuuritapahtumasta 30 €. Korvauksen saa vuonna 2024 yhden kerran kuittia vastan. Kulttuuri/liikunta-avustuksen saadaksesi voit kerätä useamman tapahtuman kuitit yhteen jos summa ei yhdellä kerralla täytä 30€.

Lähetä kuitista kopio tilitietojesi kera osaston sähköpostiin: pam707pori@gmail.com


AY-TOIMINTA JA KOULUTUS

Pääset osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiin ja tempauksiin sekä alueella järjestettäviin koulutuksiin, jotka tarjoavat mielenkiintoisia ja ajankohtaisia asioita koskien meidän jokaisen arkea työelämässä. Lisätietoja löytyy PAM.fi sivuilta. Teemme myös yhteistyötä muiden ammattiosastojen kanssa. Suunnitteilla on yhteinen osastojen tapahtuma,joka toteutuu nyt keväällä laivamatkana.

 

LOMAOSAKE

Yyterin Villat lomaosake on vuokrattavissa jäsenille vuoden 2024 viikoilla 6, 15, 24, 33, 42 ja 51 hintaan 200 € /vko. Lisätietoja lomaosakkeesta saat osastomme nettisivuilta sekä Facebookista.

 

PAM-LEHTI

Jäsenenä saat myös PAM-lehden, josta löytyy sekä alueen että valtakunnalliset tapahtumat helposti. PAM-lehdellä on myös omat sivut netissä.

 

KANNUSTAMME LIIKKUMAAN

Osastollamme on Kirjurissa Hevosluodolle menevän tien alussa vasemmalta lähtevän kävelytien päässä 707 postilaatikko, jossa on vihko + kynä. Laita siihen nimesi ja päivämäärä, jolloin kävit. Toinen laatikko on Katinkurussa. Se on yhteinen liikealan osaston kanssa. Laatikossa on kyltti 067 & 707. Laita siellä olevaan osastomme vihkoon nimesi, osaston numero 707 ja päivämäärä, jolloin kävit. Kevät- ja syyskokouksissa arvomme kävijöiden kesken palkintoja.

 

LISÄKSI...

Sinulla on mahdollisuus osallistua osastomme kevät- ja syyskokouksiin, joissa käsitellään sääntömääräiset asiat ja linjataan tulevaa toimintaa. Kokouksen ajankohdista ilmoitetaan PAM- lehdessä, Facebookissa, netissä, sähköpostilla. Osastomme toimisto päivystää kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina klo 12.15–14.00, jolloin voit asioida suoraan kanssamme. Jos sinulla on kiinnostusta johtokunnan toimintaan tai vaikka ideoita/ ehdotuksia osastomme toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä.

 

AMMATTILIITON TARJOAMAT EDUT 
PAM Palvelualojen Ammattiliitto tarjoaa jäsenilleen lukuisia erilaisia etuja.

Liity  PAMin jäseneksi

Avaa puhelimen kamera ja osoita QR-koodia tai QR-koodi lukija sovelluksella.